Carnavals toernooi

Op maandag 12 Februari hebben we een carnavalsavond georganiseerd.
We hadden aan de leden gevraagd om verkleed doch op sportschoenen te komen, omdat er toch nog wel gebadmintond moest worden. Nu wisten wij dat er bij onze vereniging een groot aantal mensen zijn die zeer
creatief zijn, maar we stonden er versteld van wat we die avond op kwam dagen!!

Zo was er een boer, een clown, een luipaard, een loeki de leeuw, een oranjesupporter, een kabouter Plop, een sexy meid in een baby-doll, een Mexicaanse sombrero (waar ook nog iemand onder zat), een piraat, een kerstman, en wat je niet voor mogelijk had gehouden een Mummie. Er was zelfs een dame bij die spontaan een borstvergroting kreeg!!
En waarachtig er was er zelfs een bij die kwam als "badmintonspeler" (zeer creatief Gerard)
Er moest natuurlijk ook nog gespeeld worden en dat viel niet altijd mee met die uitrustingen.
We hadden prijsjes geregeld voor de beste heer, beste dame en voor de mooiste creatie.

De beste dame was Joke Eling(ondanks haar zeer warme outfit),
De beste heer was Gerard Boer (als badmintonner!!!),
En de beste creatie was van Rianne Pepping die gekleed en gesminkt kwam als Kabouter Plop.

Het was een zeer geslaagde avond, en gaan weer iets nieuws verzinnen voor een volgende avond.

Iedereen bedankt voor jullie creatieve outfits en de gezelligheid.

(foto's volgen zeer snel op de site)