SV Meteoor organiseert jaarlijks 4 verschillende toernooien:

Het internationale Master, 4, 6 en 8 toernooi wordt jaarlijks begin mei georganiseerd. Binnen de vereniging wordt dit ook wel het "grote" toernooi genoemd. Afgelopen jaren elke keer ongeveer 350 deelnemers die over het weekend bijna 600 wedstrijden spelen. Bekende namen die we afgelopen jaren hebben mogen verwelkomen zijn Rune Massing, Lester Oey, Jordy Hilbink en Karina de Wit.

• Yonex Kids Games is een activiteit die bestaat uit een toernooivorm gecombineerd met een vaardigheidscircuit met badmintonspellen. Bedoeld voor jeugdspelers in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, die GEEN competitie spelen. De deelnemers zijn afkomstig van 4 à 5 verenigingen uit de buurt. De organisatie van een Yonex Kids Games Circuit wordt door de deelnemende verenigingen in toerbeurt gedaan. In dit geval door SV Meteoor en BC GO! uit Groningen. De duur van een Yonex Kids Games activiteit is maximaal 3 uur. Het toernooi en het vaardigheidscircuit horen bij elkaar en vormen samen een complete activiteit. De deelname aan zowel het toernooi als het vaardigheidscircuit maakt het voor de kinderen tot een leuke en uitdagende activiteit.
  • Het Indoor Parkstadtoernooi – een toernooi voor de recreatieve badmintonners van SV Meteoor en een aantal verenigingen uit de omgeving van Veendam.

• Het “Olieflappen toernooi” – een jaarlijks, eind december gehouden toernooi voor alle leden vanaf 15 jaar met als extra de bij deze periode behorende door de recreanten commissie gebakken oliebollen en appelflappen.