Avondvierdaagse 2011

Mee waren: Dian Bos, Hein Dellebarre, Kaylee Dijkhuizen, Judith Gerringa, Iris Hofman, Roos Hofman, Eileen Jonker, Annemiek Kalk, Susannah Klein, Michel Koning, Thomas Niemijer, Michelle Pruis, Peter Scheppers, Eleni Tjaberings, Nicole Wierenga, Agnes Zuiderveld en Janine Zuidhof.
We begonnen maandag allemaal zeer enthousiast met lopen. Het was een niet al te eenvoudige tocht, want we liepen een x-aantal keren de verkeerde kant op. Ondanks dit bleef het enthousiasme sterk aanwezig. Henriëtte heeft deze avond ook nog een les geleerd: Ga nooit avondvierdaagse lopen op slippers!. Ondanks waarschuwingen van Wouter en dochter Iris, ging zij toch op slippers de 10 km tegemoet. Maar dit pakte niet zo goed uit.. ze had op een gegeven moment op beide voeten blaren en dit bevorderde de tocht niet echt. Henriëtte was dan ook voor de rest van de week uitgeschakeld om nog mee te lopen. Hopelijk zijn de blaren inmiddels wat verminderd, Henriëtte. Het was ook nog eens een vrij lange route vandaag, we waren namelijk pas om kwart voor negen terug bij de Sorghvliethal!! We hebben besloten het de volgende dag anders te doen om niet weer zo laat binnen te komen, door een kwartiertje eerder te verzamelen en dan als een van de eerste groepen te vertrekken. Op de dinsdag verzamelden we zoals gezegd om 17:45 uur. Onze afstempelkaart werd al vlot opgehaald en we stonden als vierde groep in de rij om te vertrekken. Het begin was dus goed. Het enige vervelende was dat het nóg warmer was dan gisteren. Maar de route door Muntendam was hiervoor niet verkeerd, want… de mensen in Muntendam weten hoe ze hun sproeier op het juiste moment, op de juiste plaats, op de juiste manier moeten gebruiken! We zijn onderweg een stuk of vijf/zes sproeiers tegen gekomen die ons een verfrissende douche hebben gegeven! Hierdoor werd het lopen in de hitte een stuk leuker! Vandaag was ook de dag dat we begonnen met gezellige liedjes zingen onderweg. Het nadeel was dat we niet precies wisten hoe het liedje gezongen moest worden, waardoor er iemand begon en steeds moest worden overgenomen, omdat die niet meer wist hoe het verder moest. Dit gaf een gezellige stemming. Maar met liedjes zingen kwamen we helaas niet zo ver.. We hadden vandaag ook twee korte stoppen in plaats van 1 pauze van ons geweldige ‘’pauzeteam’’, we kregen op de Beneden Verlaat een heerlijk waterijsje, wat de warmte ook al deels wat minder erg maakte. En later bij de Dassenburcht hadden we nog een pauze. We hebben vandaag iets sneller gelopen dan gisteren en nee, de route was niet korter of iets dergelijks! Waardoor we al voor half negen bij de Sorghvliethal terug waren.
Donderdag was de dag dat het weer niet meer zo geweldig was, maar ondanks dat hebben we het toch heel gezellig gehad! Judith is alleen niet zo slim geweest, want zij liep deze avond niet meer, maar had de routeboekjes niet afgegeven.. Hierdoor moest Dian via haar telefoon de route én vinden, én bekijken, én vergelijken met waar de groep op dat moment liep. Toch wel super gedaan hoor Dian! Zonder jou was de groep nooit al om kwart over acht terug geweest bij de hal!
Vrijdag is natuurlijk de mooiste dag van de week, want dit is de dag van de Intocht. Eerst leek het er nog wat op dat het een regenachtige avond ging worden, maar uiteindelijke hebben we alleen onderweg een paar druppels regen gehad. De eerste vijf kilometer verliep goed, we waren gezellig nog een beetje liedjes aan het zingen en liepen in een lekker tempo naar het veld van de Winkler Prins. Aangekomen op het veld was het tijd voor wat drinken met een snoepje en natuurlijk kregen we ons magnifieke zelfgemaakte spandoek hier aangereikt. Het ding was nog steeds loodzwaar, maar we hebben het volbracht hem de hele tocht mee te sjouwen. Alle deelnemers zijn er in geslaagd zonder al te veel leed de avondvierdaagse te volbrengen en hier zijn we met z’n allen natuurlijk supertrots op!
Natuurlijk willen we ook nog even onze dank betuigen aan alle mensen die deze avondvierdaagse voor S.V. Meteoor mogelijk hebben gemaakt!
Joke Bos, Joke Hoiting en Karina Wierenga heel erg bedankt voor de goede verzorging tijdens de pauzes! En verder nog Harry Bos, Henriëtte van Delden, Peter Koning, Stéphanie Koning, Wouter van Netten, Harry Tjaberings & Meredith die hebben meegelopen als begeleiders; heel erg bedankt!
 • 171
 • 172
 • 173
 • 174
 • 175
 • 177
 • 178
 • 179

Simple Image Gallery Extended


Deze foto's zijn gemaakt door Harry Bos de volgende door Sven Wierenga.

 • groepsfoto
 • olieflappen1
 • olieflappen2
 • wedstrijdleiding

Simple Image Gallery Extended

{jcomments on}
voor verhuur van kamers en appartementen