Populaire bedrijvencompetitie 2020 van start!

cumputerservice2019Badmintonvereniging SV Meteoor organiseert op, 16, 23 en 30 maart voor de 13e keer weer de badmintoncompetitie voor bedrijventeams. Deze competitie is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde badmintonspelers.

De indeling van de teams wordt zoveel mogelijk gebaseerd op speelsterkte. De wedstrijden worden gespeeld in de Sorghvliethal van het Indoorcentrum Veendam en starten om 20.00 uur. Op maandagavond 9 maart bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een introductieles.

Een team bestaat uit minimaal vier personen. Per wedstrijd zullen er vijf partijen worden gespeeld: twee enkels en 3 dubbels (in verschillende samenstelling). Voor een team dat uit vier personen bestaat betekent dit dat elke speler per wedstrijd twee partijen zal spelen. Binnen het team mogen maximaal 2 competitiespelers meedoen, minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Per speelavond zal elk team, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, maximaal twee wedstrijden spelen.

INSCHRIJFFORMULIER