Goede prestaties van onze jeugd op de nationale kampioenschappen!

Afgelopen weekend waren de nationale jeugdkampioenschappen van de leeftijdsgroepen onder 13 en onder 17 in Aalsmeer.

Meteoor werd vertegenwoordigd door liefst 7 jeugdleden.

Brigitte Bulter behaalde een kwartfinale in het enkelspel en samen met Rosalie Teuben een halve finale plaats in het damesdubbel!! Calvin Wattimena ook in onder 13 heeft ook zeer goed gepresteerd. Het gat met de nationale top van deze leeftijdsgroep wordt steeds kleiner!!

Ons hele eerste team, Marieke Elgersma, Nisa Broekema, Remco Kuilman en Sander Meijer deden mee in onder 17 en hebben aan de verwachtingen voldaan. De wedstrijden die gewonnen moesten worden hebben ze gedaan, waarbij Marieke en Nisa in het dubbelspel zelfs boven verwachting hebben gepresteerd. De afstand tot aan de top van deze jeugdgroep is echter nog groot. Het verschil zit hem vooral in tempo en vastheid van de slagen als het tempo omhoog gaat!

Vera