10e speelweek voor teams SV Meteoor.

Dit weekend was het 10e competitie weekend voor SV meteoor. Er werd dit weekend door 7 teams gespeeld, waarvan 5 senioren teams en 2 jeugdteams. De teams van SV Meteoor speelden dit weekend allemaal uit.
Er was wisselend succes voor de teams van SV Meteoor. Er werd door 4 teams verloren, 2 teams gelijk gespeeld en door 1 team gewonnen. Team 1 speelde dit weekend uit in Emmen en verloor helaas met 5-3. Team 2 speelde dit weekend uit tegen de koploper van Smash Hoogeveen. Dit was een erg belangrijke wedstrijd want hiermee kon team 2 na de nederlaag van vorige week weer op de 3e plaats terecht komen. Dit maakte het allemaal nog spannender omdat het team van Smash een erg zware tegenstander is. Het was erg spannend en de wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijk spel. Team 3 speelde in Emmen en verloor met 6-2 van het sterke team van Racketeers.
Team 4 speelde uit in Leeuwarden en won overtuigend met 1-7. Team 5 speelde uit bij Racketeers in Emmen en speelde gelijk met 4-4.
In de jeugd competitie werd dit weekend door beide teams verloren.
Jeugd team 2 verloor met 6-2 van het 1e team van Staphorst en Jeugd team 6 verloor nipt met 5-3 van het 4e team van Emmen.
Aankomend weekend spelen de teams van SV Meteoor weer thuis. De wedstrijden worden gespeeld in de Sorghvliethal in Veendam. Er word gespeeld door Team 1 t/m 5 en Jeugd team 2 t/m 7. Kortom veel wedstrijden om naar te kijken en een gezellige sfeer in de hal. We hopen natuurlijk ook dit weekend weer op uw steun en willen u daarom uitnodigen om Zaterdag 20 december om 13:00 uur naar de Sorghvliethal te komen.
voor verhuur van kamers en appartementen