2 teams Meteoor spelen uit

Dit weekend werd er door 2 teams van SV Meteoor uit gespeeld. Er werd gespeeld door 1 jeugd team op zaterdag en 1 senioren team op zondag. Beide teams speelden uit.
Op zondag 12 oktober om 11 uur speelde ons 1e team in Winterswijk. Helaas verliep deze wedstrijd niet zo goed en verloor het 1e team met 2-6 van BC Pluumke. De wedstrijden die gewonnen werden waren de enkel van Remco Kuilman en de mix van Sander Meijer en Nisa Broekema. Zo vertrok het 1e team toch nog met 2 puntjes uit Winterswijk.

Ook het 4e jeugd team kwam dit weekend in actie. Ze speelden op zaterdag 11 oktober uit in Drachten. Tegen het 5e jeugd team van Drachten won SV Meteoor makkelijk met 7-1.
Kortom een rustig en wisselend weekend voor SV Meteoor.

In verband met de herfstvakantie hebben we 2 vrije weekenden, met uitzondering van Jeugd 2. Dit team zal op 26 oktober om 13:00 uur uit spelen in Vlagtwedde. Informatie over deze wedstrijd kunt u  vinden op onze website www.svmeteoor.nl

Op 2 november wordt er door 8 teams van SV Meteoor thuis gespeeld. We willen u daarom uitnodigen om ons dat weekend in de Sorghvliethal aan te moedigen. De wedstrijden beginnen zoals gewoonlijk weer om 13:00 uur.

Allemaal een prettige herfstvakantie toegewenst.