SV METEOOR 1 KAMPIOEN

Vandaag was het dan eindelijk zover, dé kampioenswedstrijd tegen Amor 2. Om kampioen te worden moest er met minimaal 5-3 gewonnen worden, de vorige keer eindigde in een 4-4 gelijkspel. Dat het dus niet makkelijk zou worden was van te voren al wel bekend en de druk leverde toch nog wel enige gezonde spanning op.
Zoals altijd werd er begonnen met de dubbels. Marieke en ik speelden een redelijke dubbel en wonnen deze in 2 games. Bij de heren op de baan naast ons was het toch wel iets spannender, in 3 games werd er gewonnen. Een 2-0 voorsprong na de dubbels, goed op weg dus.
Daarna was het de beurt aan Sander en mij om onze singles te spelen. Beide singles zorgen voor een vrij hoge bloeddruk bij het aanwezige publiek, maar werden toch in 3 games gewonnen. 4-0! Nog 1 puntje te gaan, dat kon niet meer misgaan!
Remco begon zijn single uitstekend en won de 1e game afgetekend, nog maar 1 game te gaan voor het kampioenschap…
Inmiddels was ook Marieke met haar single begonnen, ook zij won de eerste set vrij overtuigend. Op de andere baan ging het met Remco iets minder en hij verloor de 2e game. Kon het dan toch nog fout gaan? Bij zowel Marieke en Remco werden de volgende games gelijkopgaande wedstrijden, de spanning was vooral op het gezicht van de toeschouwers af te lezen. De opluchting was dan ook groot toen Remco de winnende game maakte en toen even later Marieke ook nog eens haar partij won was er reden genoeg voor blijdschap. 6-0 voor! Het kampioenschap was al een feit.
De mixen deden er niet meer toe, maar toch wilden we nog proberen er een 8-0 uit te slepen. Marieke en Remco waren in gedachten al bezig met het te plannen kampioensfeest en verloren hun mix dan ook in 2 games.
Sander en ik waren echter bezig met een gelijkopgaande mix. Het is maar goed dat dit niet de beslissende wedstrijd was, want de spanning was te snijden geweest. De eerste game werd gewonnen met 29-27 en ook de 2e werd nipt gewonnen. Het is fantastisch dat we de kampioenswedstrijd met 7-1 hebben weten te winnen! Op naar de 3e divisie!
Omdat ik als teamleidster geen speech heb gehouden, hierbij in het wedstrijdverslag nog een paar bedankjes.
Vera, bedankt voor het coachen de laatste paar wedstrijden! Mochten we volgend jaar nog eens ergens een belangrijke wedstrijd moeten spelen, dan willen we jou en de olifanten graag mee! =)
En natuurlijk de vele toeschouwers van vanochtend bedankt voor jullie aanmoedigingen! Heel erg fijn dat jullie op een zondagochtend speciaal voor ons zo vroeg uit bed zijn gekomen. Dankzij de vele aanmoedigingen deden we ons uiterste best!
Groetjes namens team 1,
Nisa