Wederom geen winst voor Meteoor D1

Dinsdag 30 oktober moesten we aantreden tegen Space shuttle. De wedstrijden begonnen pas om 21.00 uur, dus gingen we ervan uit dat het een latertje zou worden. Tegen onze gewoonte in begonnen we direct met alle vier de singles.

Richard en marcel verloren beide hun singels en we stonden direct al achter met 2-0. De dames moesten de partij wel naar zich toetrekken om in elk geval met een gelijkstand de dubbels in te gaan.

Helga won haar single in twee sets. Henriette sleepte er na een spannnende tweede set een derde set uit. In die derde set ging het lang gelijk op. Toen de partij op een hoogtepunt kwam liep henriette uit en hadden wij het punt al gerekend. (nooit doen) De dame van space shuttle hield haar hoofd koel en wist de derde set en de partij naar zich toe te trekken. Dus met een achterstand van 3-1 de dubbels in.

De heren wonnen de partij redelijk eenvoudig. De dames konden het (die avond) niet doen en verloren in twee sets. Voor een gelijkspel moesten we dus beide mixen winnen.

Zowel Edwin en Henriette als Richard en Helga verloren de mix. We gingen (nog redelijk op tijd) met een gigantische kater terug naar Veendam. De thuiswedstrijd zal een ander verhaal worden. We zijn er op gebrand om deze te winnen.