Verslag Meteoor 2 - Racketeers

Gisteren was het zover dat Meteoor 2 moest spelen tegen Racketeers. Mike begon weer als 1e heer. Na een denderende partij van 3 sets moest hij z’n game over laten gaan naar de Racketeers.

Jordy was ook bezig met z’n enkel en dat ging ook moeizaam maar won die uiteindelijk wel en stond de stand gelijk.

Marjolein speelde in haar enkel een goeie wedstrijd maar al gauw had haar tegenstandster haar spel door. Maar Marjolein gaf niet snel op en leverde veel strijd. Helaas heeft ze haar enkel verloren in 2 sets.

Volgens Moyra zat ze vandaag niet lekker in haar vel en dat was ook te zien in haar spel. Toch probeerde ze er toch wat van te maken maar haar tegenstandster was toch te sterk en verloor ook haar enkel.

Op naar de dubbels. Zoals altijd begonnen de heren als eerst. Het was een leuke partij om te zien. Want beide partijen zochten de aanval op. Maar het geluk was aan Meteoor kant want de heren wonnen de herendubbel.

Kort hierna waren de dames aan de beurt. Na vorige competitiewedstrijden gekeken te hebben ging de vrouwendubbel niet zo als het de vorige keren ging. En dat hebben ze geweten door ook die te verliezen. Dus uitslag was 4-2 in voordeel van de Racketeers.

Dus nu alleen uitzicht naar een gelijk spel gingen ze beginnen aan de mix.

Mike en Marjolein maakten het spannend maar was goed te zien dat de mix heel goed in elkaar zit. Ze speelden zoals vanouds en wonnen hun mix in 2 setsJordy en Moyra hadden tijdens hun mix een stuk moeilijker want ze moesten steeds achter feiten aan. Ook deze ging verloren en uitslag was aan het eind van de dag 5-3 in voordeel van Racketeers.