Team D1 verliest thuis van Aristo

Maandag 8 oktober was het zover, onze eerste thuiswedstrijd tegen Aristo uit Hoogezand. We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd.
Edwin starte met zijn single en won deze in 2 sets. Hij moest even het spel van zijn tegenstander bekijken maar won uiteindelijk met goede cijfers.
Marcel had het wat moeilijker in zijn partij en verloor na een harde strijd in 2 sets.
Toen waren de dames aan zet. Helga( met de wedstrijd van zondag nog in de benen) verloor haar single in 2 sets. Ik ( Henriëtte) had er ook een zware dobber aan. De eerste set ging verloren en eerlijk gezegd dacht ik ook dat er niet meer in zat. Maar de tweede set trok in naar mij toe en begon moe maar met meer vertrouwen aan de derde set. Dat werd een gevecht van heb ik jou daar en met 20 -22 moest ik de winst aan de tegenstanders laten. Dat was best balen maar ik had toch een goed gevoel over de partij. Dus met de stand 1 - 3 gingen we verder met de dubbels.
De mannen vochten voor wat ze waard waren maar helaas ging de winst naar Aristo in 2 sets. De dames gingen en er voor en hadden 3 sets nodig om de partij te winnen! Stand 2 - 4. Nog niets aan de hand 4 - 4 was nog mogelijk.
Marcel en ik kregen in de eerste set van de mix geen poot aan de grond. Dat moest echt anders. De tweede set ging meer gelijk op maar de winst zat er niet in.
Edwin en Helga maakten er een spannende pot van. Er moest een derde set gespeeld worden en die ging erg gelijk op. De spanning was de snijden op de bank en er waren zeer moeie spelmomenten bij. Tot het laatst bleven we er in geloven maar ook deze partij ging naar Aristo.
Ondanks de nederlaag hebben we toch een redleijk goed gevoel aan deze wedstrijd over gehouden en zien we de uit wedstrijd met vertrouwen tegemoet.