Overwinning Meteoor 2

Meteoor 2 – Drachten 4

Vorige week werd er niet gespeeld omdat BC-Go zich terug heeft getrokken uit de competitie. Nu naar de wedstrijd van vandaag. Iets later dan verwacht begon team 2 met hun wedstrijd tegen Drachten 4.

Mike moest weer beginnen als 1ste heer aan de 3de competitiewedstrijd. Hij heeft de 1ste game gewonnen met 21-13. Dus ging wel goed. Mike begon ook goed aan de 2de game van de dag. En die heeft hij ook gewonnen met als uitslag 21-14 in voordeel van Mike Pruis. Tussenstand 1-0 voor Team 2 van Meteoor.

Op naar Jordy. Hij had het iets moeilijker dan z’n voorganger. Maar hij toonde wel inzet en initiatief. Hij keek tegen een 5 punten achterstand aan maar kwam heel sterk terug in de 1ste game. Hij won z’n 1ste game met 21-9. Ook in de 2de game ging hij sterk door waar hij mee gebleven was bij de 1ste game. Hij verraste zijn tegenstander van Drachten 4 door goed de aanval te blijven zoeken. Wat in de uitslag wel liet blijken. Uitslag 2de game 21-8! Tussenstand 2-0 voor Team 2 van Meteoor.

Tegelijkertijd spelen Marjolein en Moyra hun 1ste enkel van de dag.

Marjolein had een gelijkwaardige tegenstander want het ging gelijk op. En Moyra had het beduidend makkelijker naar de stand gekeken.

Hoewel ze tegelijk begonnen zijn was Moyra eerder klaar met haar 1ste game en heeft die gewonnen met 21-3. Kort nadat Moyra begonnen was aan haar 2de game was Marjolein klaar met haar 1ste game. Die ze helaas verloren heeft met 18-21. Dus een gelijkwaardige partij. Terug naar Moyra. Zij liet haar tegenstander iets terug komen in de 2de game maar heeft die toch gewonnen met 21-9. Terug naar de wedstrijd van Marjolein. Ook zij is begonnen aan haar 2de game. Ook hier word snel duidelijk dat Marjolein een goeie tegenstandster voor haar heeft staan. Het ging gelijk op maar helaas moest zij wel buigen voor haar tegenstandster en verloor de 2de game met 16-21. Omdat Moyra haar enkel gewonnen heeft is de tussenstand nu 3-1 in voordeel van Meteoor Team 2.

De mannendubbel ging goed. Mike en Jordy zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben de 1ste game van hun dubbel gewonnen met 21-13. De 2de game ging gelijk op tussen de mannen van Meteoor 2 en Drachten 4. Maar de mannen van Team 2 namen snel afstand van hun tegenstanders en hebben de partij naar hun toegetrokken door te winnen met 21-12. Nu de damesdubbel.

Combinatie Moyra en Marjolein begint aardig op gang te komen en het lijkt weer zoals vanouds. De dames deden hun best om de 1ste game naar zich toe te trekken en dat deden ze ook door de 1ste game te winnen met 21-11. Dus met goeie moed gingen ze verder met de 2de game. De dames speelden een goeie 2de game. En namen snel een voorsprong tegen de dames van Drachten. En hebben ook deze game gewonnen met 21-11. Na deze overwinning was de tussenstand 5-1 in voordeel van Meteoor.

Net zoals bij de damesenkel zo ging het ook bij de gemengd dubbel. Jordy, Moyra, Mike en Marjolein speelden allen tegelijk. Bij beide teams ging het goed. Samenwerking ging goed. Jordy en Moyra hebben dat dus laten zien door de 1ste game te winnen met 21-9.

Marjolein en Mike hebben het ook weer gedaan als partners. En hebben ook hun 1ste game gewonnen met 21-12. 2de game van Moyra en Jordy was ook binnengehaald door die te winnen met dezelfde cijfers. Kort nadat Moyra en Jordy klaar waren kwamen Mike en Marjolein naar me toe zetten met de winst op zak. Ook zij hebben hun 2de game gewonnen in hun gemengd dubbel met 21-14. Dus eindresultaat van vandaag tussen Meteoor 2 en Drachten 4 is geworden: 7-1