Smash Hoogeveen 1 – SV Meteoor 2

Na een week rust na de sensationele overwinning op Smash Hoogeveen 2 kwam Smash Hoogeveen 1 naar Veendam toe om het tegen ons op te nemen.

Mike begon aan de 2de competitie wedstrijd als eerste heer in de herenenkel.

De strijd ging er heftig aan toe. Maar helaas heeft Mike zijn 1ste enkel van het seizoen verloren in 3 sets.

Hierna was Jordy aan de beurt. Vol vertrouwen begon hij aan ook zijn 2de competitie wedstrijd.

Zoals gewoonlijk was het een prachtig gezicht om te zien hoe Jordy aan de slag ging, en uiteindelijk haalde hij zijn herenenkel partij in 2 sets binnen.

Dus nu waren de dames aan de beurt.

In de juiste volgorde begon Marjolein als eerste van de 2 dames.

Het ging gelijk op tussen Judith en Marjolein. Het was erg leuk om naar te kijken.

De spanning steeg enorm zowel bij de spelers als bij het publiek.

Marjolein was in haar spel niet veel minder dan Judith maar moest uiteindelijk wel toegeven aan haar tegenstandster. En heeft haar 2de damesenkel verloren in 2 sets van 19-21.

Nu was Moyra aan de beurt.

Na een afwezigheid van ruim een jaar ging zij ook beginnen aan haar 2de damesenkel van dit seizoen.

Ze begon erg sterk in de 1ste game van de wedstrijd, maar maakte het onnodig spannend.

Toch won ze beide sets en stond het 2-2.

Na de enkels kwamen Mike en Jordy op het veld, want de herendubbel stond op het programma…

Mike en Jordy begonnen erg sterk aan de herendubbel en wonnen de 1ste game met 21-14.

Vol goede moed gingen ze verder met de 2de game. En tot ieders verbazing verloren ze die met 17-21. Uiteindelijk werd het helaas een 3 setter. Die gewonnen werd door Smash (tussenstand inmiddel 2-3)

Nu dus de dames.

De oude teammaatjes Moyra en Marjolein stapten het veld op met vol goede moed. Met rugsteun van het thuispubliek begonnen ze aan de damesdubbel.

Ook hun 1ste set werd gewonnen. Maar op precies dezelfde wijze waarop de heren verloren overkwam het de dames ook.

Marjolein, Mike, Jordy en Moyra begonnen tegelijkertijd met de mix.

Marjolein en Mike stonden voor een moeilijke taak omdat ze 2-4 achterstonden.

Ze deden hun best om de stand weer bij te trekken naar 3-4 maar de tegenstand was behoorlijk op niveau.

Mike en Marjolein hebben hun best gedaan maar moesten ook deze game aan hen voorbij laten gaan en verloren in 2 sets.

Daar en tegen op het andere veld was het andere mix koppel nog bezig.

Moyra en Jordy deden goede zaken door die te winnen in 2 sets. Waardoor de eindstand kwam op 3-5.

Conclusie:

Na 2 wedstrijden gespeeld te hebben; 1 gewonnen en 1 verlies.

Is de eindstand lang niet slecht voor het team dat dit jaar voor het eerst in de hoofdklasse speelt.

Ze hebben laten zien wat ze in huis hebben, en dit is nog maar het begin want ze kunnen nog veel meer.

Op naar BC-GO!!!