Welkom

Welkom op de electronische informatiefolder van de badmintonvereniging SV Meteoor. We vertellen wat over badminton in het algemeen en over badminton spelen bij SV Meteoor in het bijzonder. Bijna iedereen kent het badminton wel van de camping of heeft het wel eens op straat gespeeld. In de hal badminton spelen is echter een heel ander verhaal. Badminton is een van de uitdagendste sporten die er zijn.

Je kunt al heel snel een wedstrijd spelen, waarbij de uitdaging is de shuttle zo snel mogelijk bij je tegenstander op de grond te krijgen. Je kunt het met zijn tweeën spelen, het enkelspel of met zijn vieren, het dubbelspel. Badminton is als wedstrijdsport nog niet zo bekend, maar fysiek en mentaal is het een van de zwaarste sporten die er zijn.

Bij SV Meteoor kun je terecht voor een lekkere partij badminton op ieder niveau. We spelen en trainen met veel plezier en voor jong en oud. Voor belangstellenden staat er een tas met rackets in de Sorgvliethal klaar. Je mag twee keer meedoen om de sfeer te proeven en te ontdekken hoe leuk badminton is!

voor verhuur van kamers en appartementenonderdelenstore24.NL