De aftrap: Week van het badminton

Zaterdag 12 september was het dan zover, SV Meteoor stond met een stand in het centrum van Veendam om de sport en de club te promoten. Hoe dichter de zaterdag bij kwam hoe onzekerder het weer leek te worden, uiteindelijk is het bij 4 a 5 sputters regen gebleven.
Het Veenlustplein was zaterdag omgetoverd tot het Meteoorplein, behalve een stand werd er ook druk gespeedmintond op een speciaal daarvoor gemaakt veld en tussen de windvlagen door werd er ook druk gebadmintond.
Een aantal fanatieke vrijwilligers liep flyers uit te delen door het hele centrum en een aantal waren op zoek naar de Veendammerkampioen hooghouden, die uiteindelijk uit Muntendam afkomstig bleek te zijn. De winnaar is geworden mevrouw K. Noordhuis en zij heeft hiermee een strippenkaart van SV Meteoor gewonnen, van harte gefeliciteerd
Het doel van deze dag was om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor onze club, van te voren hadden we geen idee of het wat op zou leveren, maar het heeft zeker wat opgeleverd. een aantal kinderen hebben naar aanleiding van deze dag maandag meegedaan met de openavond voor de jeugd en een aantal volwassenen hebben zich aangemeld voor het programma START, en misschien nog wel net zo belangrijk we hebben Veendam laten zien dat we bestaan als club. Onze vrijwilligers waren zo met passie aanwezig dat niemand om ze heen kon.
Tot slot alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met deze succesvolle dag, BEDANKT
Hieronder een kleine impressie van de dag.