Jeugd

SV Meteoor heeft een actieve en enthousiaste jeugdafdeling. De afgelopen jaren is er veel tijd en energie gestoken in het jeugdbeleid. Zo zijn er voor de talentvolle jeugdspelers extra trainingen gekomen en is er beleid ontwikkeld voor talentbevordering.

Onze trainers zijn allen gekwalificeerd en staan hoog aangeschreven in de noordelijke badmintonwereld.

Voor de recreatieve spelers hebben we een enthousiaste trainer die op speelse wijze de jeugd het badmintonspel aanleert en zorgt dat de sfeer in de groepen gezellig is en dat er met plezier gebadmintond wordt.

Er is een jeugdactiviteitencommissie die verdeeld over het seizoen diverse activiteiten organiseert. Zwemmen, kano├źn, speurtocht, disco, ouder/kindtoernooi, Sinterklaasavond zijn hier voorbeelden van.

Er is een open communicatie binnen de club dus voor vragen, problemen, suggesties of andere zaken m.b.t. jeugdlid en club kunnen ouders en jeugdleden altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij behartigt de jeugdzaken en probeert alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Voor verdere informatie over jeugd klikt u op rubrieken onder jeugd.