AH Sportactie

Hoi sportievelingen! Inmiddels zitten we in de vijfde week van de AH Sportactie. Het sparen is voorbij en klanten kunnen nu hun codes inwisselen om te gaan sporten. Dit doen ze misschien wel bij jouw club! Misschien loopt het al storm op jouw club. Aan de cijfers van de afgelopen week is te zien dat heel Nederland druk is om zijn sportzegels te verzilveren. Dit houdt nog niet op, want het inleveren van de volle spaarkaarten is verlengd tot en met 8 oktober! Er zijn inmiddels al ruim 200.000 spaarkaarten omgeruild voor een sportcode. Vooral afgelopen weekend was het druk, want toen waren er maarliefst 80.000 boekingen! In deze nieuwsbrief vind je weer leuke voorbeelden, een expert aan het woord en ook aan het bestuur van de club is gedacht! Veel lees plezier.Hoi sportievelingen! Inmiddels zitten we in de vijfde week van de AH Sportactie. Het sparen is voorbij en klanten kunnen nu hun codes inwisselen om te gaan sporten. Dit doen ze misschien wel bij jouw club! Misschien loopt het al storm op jouw club. Aan de cijfers van de afgelopen week is te zien dat heel Nederland druk is om zijn sportzegels te verzilveren. Dit houdt nog niet op, want het inleveren van de volle spaarkaarten is verlengd tot en met 8 oktober! Er zijn inmiddels al ruim 200.000 spaarkaarten omgeruild voor een sportcode. Vooral afgelopen weekend was het druk, want toen waren er maarliefst 80.000 boekingen! In deze nieuwsbrief vind je weer leuke voorbeelden, een expert aan het woord en ook aan het bestuur van de club is gedacht! Veel lees plezier.

Promotiefilmpje